fbpx

Хамид Имамски в трио с Атанас Милев и Павел Бодуков

Written by on 07/12/2022

Хамид Имамски в трио с Атанас Милев и Павел Бодуков

Днес в ефира на Фен Фолк ТВ бе премиерата видеоклипа „Три ми са пушки пукнали“  на Хамид Имамски, Атанас Милев и Павел Бодуков.

Емблематичната родопска песен дава заглавие на последния албум на изпълнителя на Diapason Records, който излезе през миналата година. Аранжиментът е дело на Димитър Милев.

„Три ми са пушки пукнали“ разказва за отдавна отминали времена. Посветена е на борбата на българите родопчани да защитят с цената на живота си своето семейство, чест, село, махала и родина от разбойнически хайдушки чети и набези, при това без да имат никаква външна подкрепа.

Това не е първия проект, в който Хамид Имамски работи заедно с Атанас Милев и Павел Бодуков. Съвсем скоро изпълнителят обещава да представят и нови песни в сътрудничество с двамата артисти.

Видеото е заснето в родното място на Хамид ИмамскиТриград и региона.

„Много съм щастлив, че успяхме да покажем красотата на това прекрасно кътче от България, което се знае от немалко българи и чуждестранни туристи. Това е невероятно място, което всеки трябва да посети!, сподели изпълнителят на Diapason Records.

Режисьор на видеоклипа е Ненчо Касъмов.

Видеото на „Три ми са пушки пукнали“ на Хамид Имамски, Атанас Милев и Павел Бодуков може да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist