fbpx

Есенни нюанси от Ива и Велислава Костадинови

Written by on 19/10/2021

Есенни нюанси от Ива и Велислава Костадинови

Всеки знае кога настъпва есента, тя не може да се сбърка с нищо друго. Листата на дърветата се превръщат в истинска цветна феерия и променят цветовете си. Кафяви, жълти, оранжеви – красота. Освен това през есента сме залети и от вкусни и полезни плодове – грозде, круши, ябълки. Наистина няма как да сбъркаш есента с друг сезон.

Златната есен ни напомня за предстоящата зима и за това, че всеки започва да усеща топлотата и уюта на своя дом обгърнат от примитивна меланхолия.

Ива и Велислава Костадинови зарадваха с есенно настроение и нюанс, който ги обръща в няколко снимки, които вече греят и радват техните почитатели от личните профили на гласовитите и обичани фолклорни изпълнителки в социалните мрежи.

Освен с хубавата положителна енергия, която дарованията предлагат като настроение във фотосите можем да споделим, че те не спират да работят и записват във звукозаписното студио и това може само да ни радва. Нямаме търпение да чуем и видим техните нови фолклорни прокети. Но дотогава ще се любуваме и зареждаме с хубавото настроение, което Ива и Велислава Костадинови ни предлагат. И докато настъпи момента за новите проекти, ние ви напомняме да се абонирате за нашите платформи, за да бъдете първи, който ще видят и чуят всичко ново, което предстои в ефира на Фен Фолк ТВ – Българското сега и завинаги!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist