fbpx

Гуна Иванова и Ива и Велислава Костадинови ще бъдат част от тазгодишното издание на „Празника на сланината и греяната ракия“ в Априлци

Written by on 08/02/2024

Гуна Иванова и Ива и Велислава Костадинови ще бъдат част от тазгодишното издание на „Празника на сланината и греяната ракия“ в Априлци

На 24.02.2024 и 25.02.2024 /събота и неделя/ на общински терени в  град Априлци, кв.Център ще се проведе поредното издание на „Празника на сланината и греяната ракия“.

Събитието през годините намери свои радетели, последователи и съмишленици в цялата страна, които превръщат града в трибуна на неизчерпаема жизнерадост и неповторимост.
Всички посетители имат възможност да вкусят от т.нар. „Бабината гозба”, приготвена в „големия чорбаджийски тиган”.

Посетителите ще имат възможност да дегустират не само от чудната гозба, но и да се насладят и на други специалитети, приготвени от местни кулинари. Любимата на всички балканджии греяна ракия пък ще внесе топлота в душите, а благодарение на лечебните й свойства всички гости ще се радват и на крепко здраве през цялата година.

Организаторите на голямото февруарско мероприятие подготвят и разнообразни конкурси с участието само на местни производители.

За доброто настроение на всички гости ще се погрижат обичани фолклорни изпълнители сред които Гуна Иванова, Ива и Велислава Костадинови, Райко Кирилов и други.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist