fbpx

„Гласът на Родопите“ празнува първи рожден ден

Written by on 21/03/2022

„Гласът на Родопите“ празнува първи рожден ден

Скъпи приятели, измина една година, в която поехме по пътя на неизвестното. Едно ново начинание в българския ефир, което беше предизвикателство както за екипа на Фен Фолк ТВ, така и за самия изпълнител Хамид Имамски.

За тази една година предаването „Гласът на Родопите“, заяви своята официална позиция в музикалния бизнес като еквивалент на място, където да си дават среща непознатите багри и окраски, характерни за родопския фолклор, неговата специфика, начин на звукоизвличане, непознатата история, забулена в мистерия. Пъстротата на родопската шевица и разкази, зад които стоят житейските моменти, радост и тъга на всеки един родопчанин. И не на последно място – традиционна кухня, гозби и рецепти, гордост за всяка една домакиня от този край.

„Гласът на Родопите“ се превърна в дом на отбрани артисти, които с трепет и вълнение изпълняват своите фолклорни произведения и радват българския зрител всяка неделя пред малкия екран. За този първи рожден ден почитателите на Фен Фолк ТВ и на Хамид Имамски ни питат „А сега, накъде“? А ние казваме: Напред към следващите нови телевизионни предизвикателства, които тепърва ще разкриваме на екрана, защото благодарение на вас ние грешим, учим се, коригираме пропуски и с вашата подкрепа сме сигурни, че „Гласът на Родопите“ ще продължава да предлага този музикален уют и културно – музикална храна, от които има потребност зрителят. Заедно вървим напред!

Честит 1-ви рожден ден, „Гласът на Родопите“!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist