fbpx

30-то юбилейно издание на „Пирин Фолк“ Сандански 2022 ще се проведе през август

Written by on 13/06/2022

30-то юбилейно издание на „Пирин Фолк“ Сандански 2022 ще се проведе през август

Започна организацията на 30-то юбилейно издание на международния фестивал „Пирин Фолк“ Сандански 2022! По традиция престижният конкурс за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство на песен от македонската фолклорна област ще се състои в края на месец август:

– 26 август (петък): VI-то издание на „Детски Пирин Фолк“ – Конкурс за изпълнителско изкуство за деца между 8 до 15 години и награждаване на победителите.

– 27 август (събота): Конкурс за изпълнителско изкуство и награждаване на победителите.

– 28 август (неделя): Конкурс за авторска македонска песен и награждаване на победителите.

Заседма поредна година организатори са „Ди Ен Кей Медия Груп“ – телевизия Фен Фолк ТВ и Община Сандански. За юбилейното издание на „Пирин Фолк“ те са подготвили много изненади за любителите на македонската песен. Какви са те – тепърва предстои да разкрият. Едно е сигурно обаче – трите фестивални вечери отново ще вдигнат публиката на крака в Летния театър на град Сандански и ще пленят с магията на традициите зрителите пред малкия екран.

Всички подробности относно записването за участие, Правилник „Пирин Фолк“ 2022 и Правилник „Детски Пирин Фолк“ 2022, както и допълнителна информация, се публикуват на www.fenfolktv.bg и www.pirinfolk.com

* Организатори: Фен Фолк ТВ и Община Сандански *


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist