fbpx
  • Без категория

За десети път Враца ще е домакин на Международния фолклорен фестивал „Врачанска пролет“

Written by on 04/02/2015

За десети път Враца ще е домакин на Международния фолклорен фестивал „Врачанска пролет“

На 28, 29, 30 април и 1 май Община Враца организира за десети пореден път Международен фолклорен фестивал “Врачанска пролет“.

Целта на празника е да се популяризира танцовото изкуство на различни български региони, както и запознаване с фолклора на гостуващите държави. Фестивалът дава възможност за създаване на нови контакти и приятелства, както и възможност на гости от различни страни и региони да разгледат интересни туристически обекти и природни дадености на Враца.

Участие във фестивала могат да вземат танцови състави за автентичен и обработен фолклор от страната и чужбина, които са подали заявка по образец в определения срок. Няма възрастово ограничение за участниците.

Съставите, желаещи да участват, попълват формуляр за участие, който може да се изтегли от адрес: www.vratza.bg или да се изиска от e-mail: culturavratza@abv.bg и да се изпрати най- късно до 10 февруари 2015 година на адрес: ПК 3000, град Враца, ул. “Стефанаки Савов” № 6, Отдел “Култура”, по факс: 092 62 70 85 или по електронен път на адрес: culturavratza@abv.bg

Към формуляра за участие трябва да се приложат и творческа биография на състава и рекламни материали (снимки, дипляни, СD).

За повече информация: www.vratza.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist