fbpx
  • Без категория

Дения Пенчева със специална изненада за 8 март

Written by on 11/03/2015

Дения Пенчева със специална изненада за 8 март

Младата фолклорна изпълнителка отпразнува женския празник в град Силистра. Тя беше специален гост на своя много близка приятелка. Дения прекара няколко прекрасни дни в разходки и разглеждане на забележителности. Крепостта Дуросторум, крепостта Меджиди Табия, късноантичната римска гробница, римската вила от II – IV век, както и реновираната Дунавска градина са местата, които красивата певица посети.

„Много обичам да пътувам. Затова приех поканата на моята приятелка да отпразнуваме заедно Деня на жената. За пръв път имах възможността да се разходя повече из самия град и да разгледам културните забележителности. Винаги съм се възхищавала на българската история и съм горда, че съм българка. Нашата култура е много богата и затова смятам, че трябва да я уважаме и пазим.“ – споделя Дения Пенчева.

По случай празника младата изпълнителка получи специална изненада от таен обожател – организирана екскурзия до езерото Сребърна и разходка из природо-научния музей при биосферния резерват. Певицата разгледа всички експонати в музея и се наслади на прекрасната гледка към езерото.

„Никога не бях получавала такъв подарък. Беше много мила постъпка.“ – това довери изпълнителката на „Стани моме, да заиграш“, без да издава повече подробности.

След кратката почивка около празника, певицата продължава да работи по новия си проект, който подготвя за своите почитатели.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist