fbpx

10 години Фен Фолк ТВ – Българското сега и завинаги!

Written by on 01/06/2023

10 години Фен Фолк ТВ – Българското сега и завинаги!

Днес своя 10-ти рожден ден празнува обичаната от малки и големи фолклорна телевизия – Фен Фолк ТВ. Основната ни мисия е да съхраняваме и показваме българските традиции, обичаи и култура. Това е възможно благодарение на авторските предавания, които създадохме през годините. Сред тях са „Фолклорна усмивка“, „Магията на традициите“ и „Гласът на Родопите“. Предаванията са подчинени изцяло на българските народни традиции и обичаи.

За 10 години телевизията се превърна в дом за над 5000 изпълнители, като в ефира на Фен Фолк ТВ се излъчват едни от най-емблематичните и обичани фолклорни изпълнители, талантливи самодейни, танцови и инструментални групи от цялата страна. В ефира на телевизията 99% от съдържанието, което излъчва е ексклузивно.  Има присъствие на музика от всички фолклорни области, с която показваме красотата, разнообразието и богатсвото на чудото наречено български фоклор.

През 2016 г. Фен Фолк ТВ стана главен организатор на международния конкурс  „Пирин фолк“, Сандански.

Фен Фолк ТВ е предпочитан в медиен партньор на най-големите фолклорни събития в страната. За 10 години направихме над 1000 излъчвания на живо в ефира на телевизията, над 700 заснети предавания и над 10 000 заснети видеоклипове.

Фен Фолк ТВ не е просто телевизия, от своето създаване тя играе важната роля на мост, който свързва миналото и настоящето. Фен Фолк ТВ ни свързва с предците ни и дава допълнителен повод да се гордеем, че сме българи.

ТОВА Е ФЕН ФОЛК ТВ – 10 ГОДИНИ БЪЛГРАСКОТО СЕГА И ЗАВИНАГИ!

ЧЕСТИТ ДЕСЕТИ РОЖДЕН ДЕН, ФЕН ФОЛК ТВ!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist