fbpx

Янка Рупкина: Само човек с добро сърце може да е голям талант

Written by on 27/10/2018

Янка Рупкина

Янка Рупкина

Обичаната народна певица Янка Рупкина отпразнува своя 60-годишен юбилей на професионалната сцена с концерт на 10 октомври в гр. Павликени. Минути преди своя празник тя застана пред камерата на Фен Фолк ТВ, за да сподели вълнението и богатия си опит с нашите зрители.

– Г-жо Рупкина, днес празнувате 60 години на сцена. Ако се обърнете назад във времето за тези 60 години през вашите очи, какво научи Янка Рупкина, фолклорната изпълнителка сама за себе си и изводите, които си правите в ден като днешния?

– Научих много, много неща, аз обичам да се вслушвам в съветите на моите приятели. Научих и много песни, имам и неизпяти, които мисля да ги дам на млади таланти, както досега съм подарявала мои песни.

– Най-ценният урок, който ви е дала вашата музикална кариера през всички тези години, това което можете да си направите като равносметка в едно изречение?

– Най-ценното нещо е човек да е добър по душа с хората, с колегите си и да дарява с добро сърце всичко от себе си, тогава един талант може да е голям талант.

Защо Янка Рупкина избра град Павликени за своя 60-годишен творчески юбилей? Какво каза кметът на гр. Павликени Емануил Манолов за странджанския славей Янка Рупкина? И още много подробности може да разберете като гледате видеото в ефира на Фен Фолк ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията:

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist