fbpx

Цветелина с музикален подарък от тази сряда в ефира на Фен Фолк ТВ

Written by on 26/10/2021

Цветелина с музикален подарък от тази сряда в ефира на Фен Фолк ТВ

Песента „Златна Добруджа“ съм я нарекла за изобилие, благословение и благоденствие за всеки, който я чуе, види и предаде нататък… Вярвам, че житницата на родината ни ще активира нови възможности за просперитет, усещане за топла обич, прегръдка, богатство на душата и материята около нас.Да се помолим във всяка къща да има здраве, плодородие, хляб, разбирателство и всичко, което е нужно за един достоен живот. България да бъде майка за децата си и да се радва на добрите им дела, за да процъфтява както й отива. А ние да бъдем благодатна почва и добри стопани на Земята, умовете и сърцата, домове, род и родина.Да се хванем единни на общото хоро и да го изиграем с радост и вяра в себе си, ближния и Бога.Да бъдеш ти, да бъда аз. Да пребъдем в името на нашите деца и нашата България!

Песента „Златна Добруджа“ в изпълнение на Цветелина е музикален подарък за всички земеделски производители и фермери по случай края на стопанската година. С благословение за всички българи!

Гледайте официалната премиера на песента „Златна Добруджа“ в изпълнение на Цветелина от утре 27.10 /сряда/ от 12:30 ч. в ефира на Фен Фолк ТВ!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist