fbpx

Филип Синапов и Хамид Имамски пеят благотворително за абитуриенти

Written by on 18/03/2019

Хамид Имамски и Филип Синапов

Хамид Имамски и Филип Синапов

Родопските изпълнителите от ефира на Фен Фолк ТВ Филип Синапов и Хамид Имамски ще участват в благотворителен концерт на 20 март в Родопския драматичен театър “Николай Хайтов“ в град Смолян. Събитието се организира, за да събере средства за абитуриентския бал на 10 младежи от Смолян, чиито семейства нямат финансови възможности. Дарителската кампания е под мотото „За един абитуриент“.

Кампанията има за цел да осигури тоалети, куверти и пътуването на бала на 8 момичета и 2 момчета от Смолян. Концертът е с подкрепата на кмета на Смолян – Николай Мелемов.

Освен обичаните и талантливи Филип Синапов и Хамид Имамски на сцената ще излязат още Теди Александрова, Музикалното училище в Широка Лъка, Клуб за народни танци “Хоро“ към читалище “Орфееви гори“. Водещ ще бъде примата на родопските зевзеци – Веселина Бабаджанкова.

На касата на театъра ще има кутия за дарения. В случай, че се съберат повече средства от необходимите за бала, останалите пари ще се разпределят за първите такси на младежите, които успешно кандидатстват във висши учебни заведения.

Поздравяваме ви с „Лейлинко, кузум“ в изпълнение на Филип Синапов, който може да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ, както и в YouTube канала ни:

 

В ефира на Фен Фолк ТВ, както и в YouTube канала ни може да чуете изпълнението на Хамид Имамски – Мехмедо, синко, Мехмедо:


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist