fbpx

Стоян Петков представя „Никога не се заричай“

Written by on 14/06/2023

Стоян Петков представя „Никога не се заричай“

В ефира на Фен Фолк ТВ премиера направи новото музикално предложение на Стоян Петков. Песента е озаглавена „Никога не се заричай“ и определено фолклорният изпълнител на Diapason Records успява да ни въздейства с гласа си.

„Никога не се заричай“ е песен за несподелената любов, която Стоян Петков е изпитал от първо лице.

„Песента я записах преди 15 години и сега реших отново да я презапиша с нов аранжимент. „Никога не се заричай“ носи много силно послание, което към днешна дата, важи още повече при взаимоотношенията между хората. Тоест никога не се заричай, че няма да срещнеш истинската любов в лицето на човек, който най-малко предполагаш“. – сподели изпълнителят.

Автор на текста към песента е Мария Цонева, а музиката е на Цветан Цонев. Аранжиментът е дело на Виктор Йорданов.

„Поднасям нов прочит на тази авторска песен и се надявам хората да преоткрият себе си в текста или музиката към песента. Човек не бива никога да се зарича и трябва да слуша сърцето си. Вярвам, че на всеки му е предопределено да намери своя човек и истинската любов.“– допълни Стоян Петков.

Режисьорът на видеото към песента е Ненчо Касъмов. Специално участие в клипа взимат танцьорите от ТФ „Веселие“ с художествен ръководител Любомир Марянски.

Можете да гледате „Никога не се заричай“ на Стоян Петков в ефира на Фен Фолк ТВ и YouTube канала на медията.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist