fbpx

Рожденика черпи!Празничните премиери вече са тук!

Written by on 01/06/2022

Рожденика черпи!Празничните премиери вече са тук!

С много настроение и празнични музикални премиери стартира месец юни и отбелязването на деветия рожден ден на Фен Фолк ТВ.

В 12:30 ч. своята официална премиера направиха два нови фолклорни проекта, който добавиха черешката на празничната торта по повод празника на нашата телевизията.

Легендата на македонската песен, Гуна Иванова представи „Песен за Видима“, посветена на едно райско и магнетично късче от майка България. Макар и не толкова познато място за широката публика, видеоклипа и песента ни пренасят в неразказаната история на Видима и нейната магична история.

Младата народна певица Радостина Николова днес дебютира с първи официален видеоклип в ефира на Фен Фолк ТВ и като част от каталога на музикална компания „Диапазон рекърдс“ с песента „Мъри, Радо, Радомирке“, която ни пренася в красотата на шопските багри, шевица и напеви.

Ние продължаваме да празнуваме, а вие приятели не пропускайте да се абонирате за нашия официален YouTube канал, за да бъдете първите, които ще видят и чуят всичко ново и предстоящо в ефира на Фен Фолк ТВ – Българското сега и завинаги!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist