fbpx

Обиколка на колоритния град Кюстендил в четвърти епизод на предаването „Магията на традициите“

Written by on 17/02/2023

Обиколка на колоритния град Кюстендил в четвърти епизод на предаването „Магията на традициите“

Четвъртият епизод на предаването „Магията на традициите“ ни отвежда в един от най-плодородните краища на България – колоритният град Кюстендил.

Прелестната водеща Галина Димитрова ще ни срещне с кмета на община Кюстендил – Петър Паунов, който ще ни разкаже за богатия културен календар на региона – техните  празници, традиции и пъстри събития.  

Ко-водещ в четвъртия епизод на „Магията на традициите“ е фолклорният изпълнител на Diapason Records – Стоян Петков. Той ни среща с Евгений Вучков и неговата танцова формация „Нова генерация“.

След това епизодът ни отвежда в Регионален исторически музейКюстендил, където д-р Веска Спасова разказва повече за него.

Последната локация е къщата на Владимир Димитров–Майстора.

Не пропускайте да гледате четвърти епизод на новото предаване „Магията на традициите“ с премиера на 18 февруари (събота) в 15:30 часа в ефира на Фен Фолк ТВПовторенията  можете да гледате на 19 февруари (неделя) от 10:00 ч.; 21 февруари (вторник) от 16:30 ч. и 23 февруари (четвъртък) от 08:00 ч.

Предаването „Магията на традициите“ можете да гледате и в ефира на Фен ТВ с премиера на 19 февруари (неделя) от 12:00 ч. и повторения на 22 февруари (сряда) от 06:00 ч. и 24 февруари (петък) от 06:30 ч.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist