fbpx

Нови музикални изненади в програмната схема на Фен Фолк ТВ от есента

Written by on 20/08/2021

Нови музикални изненади в програмната схема на Фен Фолк ТВ от есента

За всички зрители и почитатели на българския фолклор, Фен Фолк ТВ подготовя още нови музикални изненади в ефира на телевизията през новия есенен сезон

В рубриката „От ново, по-ново, най-ново“ ще продължават да бъдат представяни новите фолклорни проекти на изпълнителите от ефира на телевизията, които те са подготвили за всички вас. Предстоят интересни неща, които ще изненадат всички.

В рубриката „Пъстра плетеница“ ще продължаваме да ви представяме още нови участници от фестивалите „Златен прах Челопеч“, „Фолклорен извор, село Царевец“ и внушителните участия на изпълнители, танцови състави и инструменталисти, които се появиха на двете сцени на МФФ „Фолклорна магия, Банско“. Има и още!

Нека не пропускаме и новия телевизионен сезон на „Гласът на Родопите“. В предаването ще има още нови рубрики и участници, които ще радват почитателите на живо в ефира на Фен Фолк ТВ в студените месеци заедно с Хамид Имамски и неговите колеги.

Напомняме, че освен в предаването на Хамид, всички зрители ще могат отново да изпращат своите текстови пожелания към близки, роднини и приятели на редакционния телефон.

Разбира се по традиция след приключване на 29-то издание на МФФ „Пирин фолк Сандански 2021“, всички зрители ще могат да се наслаждават в ефира на Фен Фолк ТВ на това, което предстои да се случи след броени дни на сцената на Летния театър. Знаете, че „Пирин фолк“ е фестивал с дългогодишна история в българската музика и създава обичани фолклорни песни, които живеят и звучат в ефира на телевизията. Тръпнем в очакване да ви зарадваме с новите музикални хитове в нашия ефир.

Има и още! От есента в ефира на Фен Фолк ТВ ще можете да гледате изпълненията, които звучаха от сцената на двудневния „Празник на град Девин и минералната вода 2021“ , както и от „Църногорски събор 2021, село Гигинци“

В предаването „Фолклорна усмивка“ сме ви подготвили нови и интересни репортажи в които ще ви срещнем с обичаните ви фолклорни изпълнители, както и с още нови фолклорни самодейни изпълнители, състави, инструменталисти и други. Очакват ви много музика, настроение и още и още! Но за това ще ви споделим скоро! Изненадите предстоят, затова следете всички наши социални платформи. Фен Фолк ТВ – Българското сега и завинаги.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist