fbpx

Костадин Джигошев и Станислава Бобева с първо гостуване в „Гласът на Родопите“

Written by on 18/11/2021

Костадин Джигошев и Станислава Бобева с първо гостуване в „Гласът на Родопите“

Фолклорните изпълнители Костадин Джигошев и Станислава Бобева за първи път ще направят своя официален дебют в ефира на Фен Фолк ТВ, в рубриката „Специален гост“, тази неделя в предаването „Гласът на Родопите“.

Всички познаваме фолклорния дует от сцената на Пирин Фолк, когато двамата представиха песента „Ой, Киче, Киче“ и спечелиха наградата на телевизионните зрители.

Тази неделя 21.11. те ще седнат при Хамид и ще представят част от своите фолклорни проекти и ще ни разкажат за всичко, което предстои да се случи за всеки един от тях в творческо и музикално отношение.

Напомняме, че тази неделя „Гласът на Родопите“ отново ще потопи всики почитатели на родопския фолклор в магията на българската народна музика.

В рубриката „Битът на Родопите“, проф. Венцислав Димов ще ни представи традиционни музикални инструменти в Родопа: каба гайда. Майсторите.

В „Песни от Корените“ Хамид Имамски ще ни представи историята в сюжета на песента „Вчера са аскер писали“

Нека не забравяме и любимата на всички вас рубрика „Хайде на шенлика“. Отново ще ви очакваме с вашите музикални поздрави към Хамид Имамски и неговия оркестър на редакционния телефон: 090 063 039 или може да ни изпратите смс на номер: 191926.

21.11 /неделя/ , 18:00 ч. „Гласът на Родопите“ наживо в ефира на Фен Фолк ТВ, Фен ТВ и нашите социални платформи.

Нека да е празник!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist