fbpx

„Како Николинке“ вече в ефира на Фен Фолк ТВ

Written by on 14/10/2021

„Како Николинке“ вече в ефира на Фен Фолк ТВ

На 13.10. сряда в ефира на Фен Фолк ТВ своята официална премиера песента „Како Николинке“ в изпълнение на младите и талантливи изпълнители от каталога на МК „Диапазон рекърдс“, Стоян Петков и Ашли.

Песента е позната в публичното пространство под различни интерпретации, а в ефира на Фен Фолк ТВ, Стоян Петков и Ашли и дават един нов и различен поглед с музикален нюанс и украски характерни за тракийската фолклорна област.

За аранжимента на песента двамата изпълнители се доверяват на композитора Виктор Йорданов – Кардама.

Във видеото виждаме едно от емблематичните места за град Кюстендил, местността „Хисарлъка“, а широките красиви полета във лентата разкриват магнетизма и красотата, която Кюстендилския край носи в себе си. И този път зад обектива със своя дългогодишен професионален режисьорски опит застава г-н Ненчо Касъмов.

Участие във видеоклипа на „Како Николинке“ взимат ТФ “Нова генерация“, Кюстендил с художествен ръководител Евгени Вучков.

Стоян Петков и Ашли единодушно споделят, че тяхното послание към всички почитатели на българския фолклор е да продължават да слушат българска народна музика и да не забравят, че българския народ винаги оцелява със силния дух, който носим в душите си и с вярата ,че предстоят по-добри времена за всички нас, независимо от времето в което живеем.

Нека „Како Николинке“ усмихне всеки един от вас и да направи денят ви позитивен и изпълнен с музика и насторение.

Фен Фолк ТВ – Българското сега и завинаги!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist