fbpx

„Кажи, кажи, мило либе“ новата музикална изненада на Василиа Петрова

Written by on 14/06/2021

„Кажи, кажи, мило либе“ новата музикална изненада на Василиа Петрова


Младата фолклорна изпълнителка не спира да радва почитателите си със своите нови проекти. Закачлива, игрива и мелодична
– това е известната македонска песен „Кажи, кажи, мило либе”, която вече е и в ефира на Фен Фолк ТВ, в изпълнение на Василиа Петрова.

Талантливата народна певицата винаги е разчитала на своя твочески нюх, придобит от богатия си опит от различни фолклорни фестивали, на които тя редовно взима активно участие. От там идва и творческото й вдъхновение, подтикващо я да не спира да твори и да радва любителите на българския фолклор.
Младата и харизматична Василиа с вълнение разказва интересни факти около заснемането на видеото:
„Вълнението отново е голямо, защото вече е факт моята нова песен “Кажи, кажи, мило либе”, която научих от моята госпожа – Адела Харалампиева, в оригинал на Палагия Костова. Избрах да запиша тази песен, защото е много зареждаща, танцувална и разпознаваема. Започнах да я уча и толкова ми легна на гласа, че въобще не се поколебах да я запиша. Василиа Петрова избира за аранжимента на песента да се довери на Валери Димчев, с когото работи дълго време. Талантливите танцьори от „ТС Празник”, с хореограф Михаил Митрев, допринасят за невероятното настроение, с което е изпълнено видеото.

Василиа споделя още своята признателност към продуцентите на видеото: „
За заснемането на клипа за пореден път получих огромната подкрепа на Ненчо Касъмов, Виктор Касъмов и екипа на Фен Фолк ТВ! Изключително съм им признателна за старанието и отношението, което получавам!  Снимачния процес мина прекрасно,  снимахме в с.Лещен, Хотел Лещен, а режисьор на клипа е Ненчо Касъмов. ”Видеоклипът се завъртя в ефира на Фен Фолк ТВ и в официалния YouTube канал на медията“

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist