fbpx

Ива и Велислава Костадинови представят „Малка мома“

Written by on 03/05/2023

Ива и Велислава Костадинови представят „Малка мома“

Днес в ефира на Фен Фолк ТВ премиера направи новото музикално предложение на Ива и Велислава Костадинови. Песента е озаглавена  „Малка мома“ и  фолклорни изпълнителки успяха да зарадват всички свои почитатели по случай предстоящия празник и ни завладяха с красотата на българския фолклор. Музиката е народна, а благодарение на аранжимента се засилва и автентичното звучене. Негов автор е Сашко Велков. Текстът към „Малка мома“ е дело на иконата на българския фолклор Гуна Иванова.

„Заснехме видеото към песента на много специално място за нас, църквата „Свети Георги“ в Горубляне. Свързваме всичко тук с много незабравими моменти и преживявания. Поради тази причина решихме и премиерата на „Малка мома“ да бъде преди 6-ти май, за да можем да зарадваме всички наши почитатели и любители на българския фолклор, по случай предстоящия празник“. –  споделиха Ива и Велислава Костадинови.

Хореографията в „Малка мома“ е изцяло съобразена с текста на песента и е в изпълнение талантливите танцьори от  „Майсторите на танца“, които изпълняват едно от любимите български хора– дайчовото.  Ива и Велислава Костадинови вече повече от 10 години успешно работят с танцьорите от „Майсторите на танца“ и не спират да надграждат и да творят.

Можете да гледате „Малка мома“ в ефира на Фен Фолк ТВ и YouTube канала на медията.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist