fbpx

Зад кадър с Румяна Попова и Марко Маркович Брас Бенд

Written by on 25/11/2018

Румяна Попова и Марко Маркович Брас Бенд

Румяна Попова и Марко Маркович Брас Бенд

Виждаме Румяна Попова тук в една прекрасна локация в парк „Свети Врач“, гр. Сандански. Руми, здравей! Разкажи ми с няколко думи какво се случва. Ти си работеща жена, не се спираш. Днес си на снимки на следващия твой видеоклип.

Да, в момента снимаме втория клип от новия ми албум „Любов голема“, а песента е „Там, дека има високи чардаци“ заедно с Брас Бендът на Марко Маркович от Сърбия. Една изненада за моите фенове, за първи път работя с тези хора, но мога само да кажа, че песента се получи уникално, много различна, по много модерен и съвременен начин е аранжирана, изсвирена, изпята и поднесена, така правим и клипа. Надявам се да се хареса на моите почитатели и на моите фенове.

Това е втората пилотна песен от твоя нов албум, който предстои до няколко дни вече да се появи на музикалния пазар. Песента, поне това, което чухме преди малко, си е потенциален хит. Сигурен съм, че и твоите почитатели ще я харесат и наистина ще се запее от всички, които симпатизират на теб и на твоето творчество. Разкажи ни за запознанството си с г-н Марко Маркович. От кога датира?

Аз знаех за него от доста отдавна, както и за неговия баща Бобан. Имах от доста години такава идея да направя нещо по-различно. И ми харесва начинът му на музициране, на мислене. Запознахме се в Сърбия и решихме да направим нещо заедно. Това няма да бъде първото ще има и много други такива неща оттук нататък с него. Коментираме в най-скоро време да направим нещо по-различно освен една песен. Няма да издам сега тайната, защото Марко освен че свири, той и пее много добре, така че ще работим и занапред заедно. Надявам се да се получат нещата.

Тази песен е една много весела, позитивна песен, жива, става за танци, а аранжиментът е именно такъв – много жив, много модерен.

Едно пожелание към всички твои фенове и предстоящия албум, който ще излезе до броени дни.

Нека да си закупят новия албум „Любов голема“. На всички мои почитатели им пожелавам една любов голема, любов истинска от мен за всички вас.

Цялото интервю може да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ,  както и в официалния YouTube канал на медията:

 

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist