fbpx

Емоционален финал за края на първи сезон на „Гласът на Родопите“

Written by on 14/06/2021

Емоционален финал за края на първи сезон на „Гласът на Родопите“

Силен, ударен, музикантски и наситен с много емоции! Така завърши първия телевизионен сезон на предаването „Гласът на Родопите“. С много празнично настроение Хамид и неговия оркестър зарадваха за последен 12-ти път зрителите на Фен Фолк ТВ, Фен ТВ и всички почитатели, които проследиха финалния епизод и в социалните мрежи.
По време на предаването Хамид сподели, че това може да е последен епизод за първия сезон, но работата по подготовката за втория вече кипи с пълна сила. Това, което знаем е, че през предстоящите есенни месеци „Гласът на Родопите“ ше предостави възможността на всички малки и големи таланти да взимат участие, за да може да се дава път на новите музикални надежди и проводници на българския и автентичен фолклор.
За всички почитатели в рубриката „Специален гост“ зрителите успяха да се любуват на виртуозните изпълнения на сестри Чакърови и Елка Дуганова, които ни потопиха в магията на неделинския двуглас. С подаръци и много настроение тяхното гостуване продължи и в рубриката „Хайде на Шенлика“, за да може и зрителите да се включат със своите поздрави и музикални желания. Проф. Венцислав Димов бе подготвил интересни разкази и истории свързани с родопската медицина.
По традиция за финал , Хамид изпя емблематичната песен „Чеирен са е запалил“ с обещанието за здраве, берекет и до нови телевизионни срещи. А вие следете всичко, което предстои в ефира на Фен Фолк ТВ, както на нашия официален сайт, така и в нашите социални платформи.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist