fbpx

Емилия Широва разплака зрителите на Фен Фолк ТВ

Written by on 29/11/2021

Емилия Широва разплака зрителите на Фен Фолк ТВ

Обичаната фолклорна певица от Родопската фолклорна област, Емилия Широва разплака зрителите на Фен Фолк ТВ в снощното девето издание на предаването „Гласът на Родопите“

Певицата с вълнение седна отново срещу Хамид в рубриката „Специален гост“ и изпя едни от най-силните родопски фолклорни песни от своя репертоар. Усмивките и настроенито бяха толкова приповдигнати, че народната певица остана до самия край на предаването в рубриката „Хайде на Шенлика“ и официално записа своето име в архива на „Гласът на Родопите“ като първия гост изпълнител, който остава да гостува при Хамид до самия край.

Зрителите плакаха по телефона и пяха с двамата изпълнители, а те от своя страна си обещаха, че това няма да им бъде последаната среща в ефира на Фен Фолк ТВ и предаването „Гласът на Родопите“. А ние очакваме с нетърпение следващото гостуване на Емилия Широва.

Сега ви предлагаме да се насладите с дуетна песен между Хамид Имамски и Емилия Широва от нейното първо гостуване в предаването „Гласът на Родопите“ и неговия първи телевизионен сезон.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist