fbpx

Денислав Нанков с видеоклип по Фен Фолк ТВ

Written by on 20/11/2019

Денислав Нанков с видеоклип по Фен Фолк ТВ

 

Песента „Мерак“ в изпълнение на младия фолклорен изпълнител Денислав Нанков направи премиера в ефира на Фен Фолк ТВ. Това е неговата втора самостоятелна авторска песен, която е по музика и аранжимент на македонския топ композитор Сашко Митковски и текст на Полина Дакова.

„Когато Сашко ми изпрати няколко демо версии на негови песни, това беше музиката, на която още от първия такт си казах, че е моята песен и искам да изпея точно такава песен. Надявам се почитателите на фолкорната музика да се веселят на нея, защото е ритмична, весела и игрива. Записах песента в студиото на Виктор Йорданов-Кардама, а клипа заснехме  в комплекс близо до София под режисурата на Ненчо Касъмов.“, разказва Денислав. „Песента е много специална за мен, тъй като я посвещавам на моята прекрасна съпруга! Хубавите думи в текста изпях с цялата си обич и признателност към нея!“, допълва той.

В лентата участват прекрасните танцьори от Фолклорен танцов ансамбъл “Горна баня” с ръководител Десислав Михайлов.

„Мерак“ и Денислав Нанков може да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ и в официалния YouTube канал на медията: https://www.youtube.com/watch?v=VKI5nyogrpA

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist