fbpx

Гуна Иванова и Ива и Велислава Костадинови с концерт в Софийската опера

Written by on 20/12/2022

Гуна Иванова и Ива и Велислава Костадинови с концерт в Софийската опера

Гуна Иванова и Ива и Велислава Костадинови взеха участие в благотворителния концерт „Новорождение“, който се проведе в Софийската опера и балет. Концертът беше организиран от фондация „Нашият дом е България“ с благословението на Негово Светейшество Неофит, Митрополит Софийски и Патриарх Български.

Талантливите изпълнителки на Diapason Records зарадваха публиката с изпълнения от богатия си репертоар, а зрителите бурно аплодираха певиците и не скриха възхищението си от ангелските им гласове.

Освен Гуна Иванова и Ива и Велислава Костадинови, в концерта взеха участие и Смесеният хор на БНР с диригент Любомира Александрова, Софийски свещенически хор с диригент ставрофорен иконом Кирил Попов, Братя Владигерови, Quarto Quartet, музиканти от Софийска Филхармония и оркестъра на Софийска опера и балет,  както и много други.

Публиката имаше възможността да се наслади на църковно-славянски песнопения, симфонични изпълнения на класическа музика, оперни арии,  фолклорни и рождественски песни, художествен прочит на библейски текстове.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist