fbpx

Галина Димитрова се завърна към корените си

Written by on 11/10/2023

Галина Димитрова се завърна към корените си

Широката публика отдавна е запозната с фолклорната певица Галина Димитрова и нейните многостранни интереси. Освен че преследва своята кариера, води телевизионно предаване и наскоро основа фондацията „Искам да пея фолклор“, тя не забравя да показва на почитателите си, че никога няма да забрави от къде е тръгнала и винаги ще се връща към корените си.

Преди броени дни талантливата певица публикува в социалните си мрежи мили кадри от рождения ден на нейния близък приятел, собственик и продуцент на фолклорен ансамбъл „Българе“, а именно – Христо Димитров.

На снимките изпълнителката на Ара Мюзик меси хляб и приготвя домашна лютеница в с. Раювци. Публикацията събра стотици харесвания и множество позитивни коментари. Галина Димитрова разказва, че на празненството бил гост и Иван Цанов – собственикът на верига ресторанти, който отговарял за приготвянето на ястията на рождения ден.

„Изкарах си страхотно на рождения ден, спомних си за  отминалото време и как баба ми правеше домашна лютеница на двора, когато бях малка. Става ми мило като се сетя за тези моменти и точно заради това апелирам хората понякога „Да се завръщат в бащината къща“, както се казва. С тази цел и правя предаването „Магията на традициите“ по Фен Фолк ТВ. Не искам новото поколение да забравя от къде сме тръгнали.“, разказва тя.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist