fbpx

Време е за фолклор

Written by on 15/03/2019

Време е за фолклор

“ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР”

“ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР”

 

Ансамбъл „Чинари”,„Мистерията на българските гласове“, Стоян Янкулов и 101 Каба гайди ще се качат на една сцена за съвместен спектакъл на 15 април в Зала 1 на НДК!

„ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР“ ще бъде представен за първи път. Грандиозният фолклорен спектакъл поставя началото на съвместната работа на едни от най-успешните професионални частни формати в България. Световно известният хор „Мистерията на българските гласове“, носител на престижната награда „Грами“, ще ви омае с палитрата на уникалното си пеене. Първият частен Ансамбъл в България – „Чинари“ ще ви плени с атрактивни и оригинални изпълнения, вплетени в магията на българските фолклорни танци. Виртуозният перкусионист Стоян Янкулов, заедно със 101 каба гайди, които през 2012г. са вписани в Рекордите на Гинес за най-многоброен гайдарски състав, ще ви завладеят със своята емоция и майсторство, показвайки по неповторим начин фолклорното ни богатство.

Събитието е с медийната подкрепа на Фен Фолк ТВ. Българското – сега и завинаги!

Билетите за спектакъла „ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР“ на 15 април в Зала 1 на НДК се пускат в продажба от 25 февруари до 24 март на промоционални цени.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist