fbpx

Ана-Мария снима клип с колие от Людмила Живкова

Written by on 17/07/2019

Ана-Мария снима клип с колие от Людмила Живкова

В ефира на Фен Фолк ТВ премиера направи новият видеоклип на впечатляващия дует  Ана-Мария и Злати Петров – „Не си ли се наспала, Енице“.

„Това е стара народна песен от района на Велинград. Танцува се на Чичово хоро и за пръв път със Злати Петров я представихме преди броени дни на фестивала „Фолклорна магия“ в Банско. За наша радост хорото веднага се заформи и хората я приеха много добре.“, разказва ангелогласната Ана-Мария.

Аранжиментът на „Не си ли се наспала, Енице“ е дело на Злати Петров, а оригиналният народен текст е с корекции от Ана-Мария.

Любопитното е, че колието и блузата на Ана-Мария в клипа са подарък от дъщерята на Тодор Живков – Людмила Живкова.

„Получих ги лично от нея като подарък още като дете. Тогава блузата не беше подходяща за мен и понеже беше много атрактивна, моята майка я облече на сватбата ми. Сега дойде ред и аз да я представя, защото тя има голяма символна стойност за мен!, разказва Ана-Мария.

Лентата е заснета от екипа на режисьора Ненчо Касъмов в района на гр. Елин Пелин и в с. Петково. В нея участие с оригинални хореографии взема и ТК „Полянци“ от с. Петково.

Видеоклипът може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=Ul_RkpFHQKs&fbclid=IwAR2dOoPTT-rVsFcuy3zbXEeaRs88L1iB-SPNkwR8jG_MLQ2l53KZFHhOb1c


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist