fbpx

Дарко Релушкоски е родом от град Прилеп, Северна Македония. След като завършва средното си образование, певецът се мести в България, за да учи медицина и работи успешно по специалността си и до днес. Няколко години по-късно се дипломира и със специалност „Маркетинг“ в УНСС.

През 2004 година подписва договор с музикална компания Ара Мюзик. Още тогава е и първото му участие в престижния фестивал „Пирин Фолк“ с песента “Сърцето ми пее”. Македонската песен е в кръвта му и всяко участие пред любимата публика в Сандански е истинска радост.
Изпълнителят има зад гърба си огромен сценичен опит, а първият му издаден албум е през 2006 година. Дарко изпълнява еднакво добре различни музикални жарнове, а от скоро в ефира на Фен ТВ зрителите се наслаждават на неговите проекти в шлагерен стил.

В Конкурса за нова авторска песен на македонска основа „Пирин Фолк“ Сандански 2022 Дарко Релушкоски ще се представи с песента „Южна кръв“ /Музика: Деян Момироски, Текст: Дарко Релушкоски, Аранжимент: Деян Момироски/


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist