fbpx

Благотворителен концерт – да помогнем на Ради!

гр. Перник

Event info
Details

Благотворителен концерт в помощ на Ради

Фолклорът не само ни весели, но ни сплотява и ни прави по-добри. В името на доброто на 9 ноември от 19 часа в Спортна зала „Борис Гюдеров“, гр. Перник, ще се качат на сцената известни фолклорни изпълнители, за да помогнат на Радослав Енчев от с. Ноевци. За благотворителния концерт няма билети, но на входа ще бъдат поставени кутии за дарения, където всеки ще може да допринесе за лечението на Ради. Събитието се организира с подкрепата на Община Перник и Община Радомир и със съдействието на певиците Ива и Ева Валентинови.

Младият мъж страда от Остра миелоидна левкемия в съчетание с вътрешна тандемна аномалия. За подобряване на състоянието му е необходим скъпоструващ медикамент, който може да се закупи от чужбина ( в Германия струва 25 хил. евро, във Франция – 27 хил. евро).

Специално участие ще вземат Ана-Мария, Гуна Иванова, Ива Давидова, Илия Луков, Димитър Лукарски, Сорина Богомилова. Участват още Ива и Ева Валентинови, Антонио Симеонов, Валерия Момчилова, Петър Миланов, Лъчезар Кирилов, Формация „Багри“ с Дияна Василева, Гайдарска дружина от Родопите и „Асти Денс“.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist